ZSB-Handel

Staalmagazijn

Welkom bij Onze Staalhandel

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige staalproducten en andere metalen, perfect voor al uw constructie- en fabricagebehoeften. Of het nu gaat om speciaal staal, constructiestaal, roestvast staal of aluminium, wij bieden de beste kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen u graag de perfecte oplossing voor uw project te vinden.Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige staalproducten en andere metalen, perfect voor al uw constructie- en fabricagebehoeften. Of het nu gaat om speciaal staal, constructiestaal, roestvast staal of aluminium, wij bieden de beste kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen u graag de perfecte oplossing voor uw project te vinden.

Speciaal Staal

Wij bieden een breed scala aan speciaal staal, waaronder blank stafstaal en gewalst of gesmeed stafstaal. Deze materialen zijn ideaal voor toepassingen die extra sterkte en precisie vereisen.

Constructiestaal

Onze constructiestaal producten omvatten stafstaal S235JR, dat geschikt is voor algemene constructiedoeleinden, en plaatstaal S235JR, dat wordt gebruikt voor robuuste en duurzame constructies. We leveren ook koud gevormde profielen S235, die ideaal zijn voor lichte en efficiënte constructies. Voor structurele en druktoepassingen bieden wij buizen en profielbuizen in de kwaliteiten S235JRH, S275JOH en S355J2H. Daarnaast hebben we balkenstaal S235JR, perfect voor zware constructies en ondersteuningsstructuren.

RVS Programma

Ons roestvast staal assortiment biedt hoogwaardige oplossingen. Het RVS staf programma is geschikt voor precisie- en duurzame toepassingen. Ons RVS plaat programma biedt corrosiebestendige en sterke materialen voor diverse toepassingen. Daarnaast leveren we RVS kokerbuizen en fittingen, die ideaal zijn voor sanitaire en structurele toepassingen.

Aluminium Programma

Ons aluminium programma is veelzijdig en lichtgewicht. Het aluminium staf programma biedt lichte en sterke materialen voor diverse toepassingen. Ons aluminium plaat programma is perfect voor lichte en corrosiebestendige constructies. Daarnaast bieden we aluminium buizen en kokers, die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van constructie tot decoratie.

Air Products

Wij zijn trots om dealer te zijn van Air Products, een toonaangevend internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van industriële gassen en aanverwante apparatuur. Met meer dan 80 jaar ervaring biedt Air Products innovatieve en duurzame oplossingen voor diverse sectoren, waaronder de chemische industrie, gezondheidszorg, energie, en voeding.

Door onze samenwerking met Air Products kunnen wij onze klanten hoogwaardige producten en diensten leveren, zoals zuurstof, stikstof, argon, waterstof, en speciale gassen. Daarnaast bieden wij geavanceerde apparatuur voor gasproductie en -opslag.

Bestel gemakelijk uw gas: gasbestellen@zsbhandel.nl

Heeft u vragen of speciale eisen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw project.